Blogi

Nauti totuuksista...

Urheilukaupunkina itseään markkinoiva Kouvola nousi hetkessä kuuluisaksi myös jalkapallon osalta valtakunnallisella tasolla kun YLE uutisoi Kouvolassa pelatusta jalkapallopelistä.

Koronatuet

24.01.2021

Suomessa hallitus on jakanut vuoden mittaan vaikeuksiin joutuneille yrityksille tukia. Tukien jakoperusteet ovat eläneet vuoden mittaan, mutta onko hallituksen tehtävänä asettua Jumalan asemaan päättäessään mitkä yritykset ovat pelastettavia yhteiskunnallisen merkityksensä kannalta.

Gallup'it eivät äänestä. Vuosi 2021 on alkanut kuitenkin YLE:n julkaiseman gallup'in mukaan suotuisasti, näin Perussuomalaisin silmin. Tulos on osoittautunut sellaiseksi, että Tuloslistalla 2. ja 3. sijoilla olevien puolueiden edustajien ulostulot ovat vertaansa vailla.

Erilaisten sosiaalitukien tavoite ja tarkoitus. Ihmisarvoisen elämälaadun takaamiseksi vai passivoivia elementtejä?

Nuorissa on tulevaisuus, nuoret ovat tulevaisuuden vastuunkantajia omalla vuorollaan, kun edeltävä sukupolvi siirtyy eläkkeelle omalta vastuunkantovuoroltaan. Jokainen nuori ansaitsee mahdollisuuden.

Tänään on meidän suomalaisten päivä, juhlia ja muistella kunnioittavasti historiaa. Kunnioittaa kaikkia niitä miehiä ja naisia, joiden antamilla panostuksilla meillä on oma itsenäinen Suomi.